Spaarprogramma’s

Wat zijn spaarprogramma’s?

Spaarprogramma’s fungeren als tussenpersoon tussen de adverteerder en de consument (jij dus). Het spaarprogramma ontvangt een vergoeding van een adverteerder. Wat weer (grotendeels) kan worden uitbetaald aan de leden van de spaarprogramma’s.

Geld verdienen met kliksites
Achter de kliksites zitten bedrijven die in opdracht van adverteerders mensen doorsturen naar de site van de adverteerder. De adverteerder heeft hier baad bij omdat ze op deze wijze meer bezoekers op hun site krijgen waardoor ze o.a. hoger in de ranking van de zoekmachines belanden. Betaalde bezoekers dus. De adverteerder betaald de kliksite een bedrag per bezoeker en de kliksite betaald de bezoeker daar een deel van door. Bijkomend effect is dat degene die klikt ook een potentiele koper kan zijn van producten en deze via een kortingsysteem producten aanschaffen.

Ook is er geld te verdienen door bijvoorbeeld spelletjes te spelen en zo kunt u het bedrag dat u wilt verdienen vergroten. Ook wordt er vaak gevraagd om enquetes in te vullen waar u voor betaald krijgt. Het is natuurlijk logisch dat de reclame-emails die u ontvang afgestemd zijn zich baseren op deze ingevulde enquettes.

Helaas zijn er de afgelopen periode veel kliksites opgehouden te bestaan. Voorlopig raden wij u deze manier van geld verdienen af!

Wil je het proces automatiseren? Dat kan, kijk dan op DEZE PAGINA.

3 Reacties

  1. Zelf maak ik ook gebruik van veel spaarprogramma’s, veel mensen zeggen dat het niet werkt maar als je er tijd en moeite insteekt verdien je al snel een paar honderd euro per maand extra…

1 Trackback / Pingback

  1. Informatief over bijverdienen via internet | extra online centje

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.